Online programma: Eerste hapjes

De eerste hapjes van je kleintje komen er aan. Je hebt alles op internet al afgespeurd waar je je oogappel een goede start mee kunt laten maken. Maar het komt allemaal op je af. Wat is waar? Wat is betrouwbaar? Je wilt alleen maar het allerbeste voor je kleintje, maar wat is dat dan?

 

Online module eerste hapje

Je bent als ouder bewust bezig. Het speelgoed van je kleintje is zo veel mogelijk van natuurlijke materialen. Je zorgt voor de warmste en duurzaamste kleding wat mooi blijft, waar het heerlijk in kan spelen. Je kijkt eerst bij de kringloop of marktplaats voor spulletjes. Je koopt zoveel mogelijk biologisch. Kortom, je geeft om de aarde en zijn medemens en dat weerspiegelt zich in je houding over duurzaamheid en milieu.

De eerste hapjes van je kleintje komen er aan. Je hebt alles op internet al afgespeurd waar je je oogappel een goede start mee kunt laten maken. Maar het komt allemaal op je af. Wat is waar? Wat is betrouwbaar? Je wilt alleen maar het allerbeste voor je kleintje, maar wat is dat dan?

Twijfel je hierover? Stop dan maar met zoeken. Ik ben een online-programma aan het ontwikkelen wat je helpt de juiste keuzes te maken. Ik leg een grondbasis voor je neer waarop jij kunt bouwen en de meest voedzame keuzes voor jouw kleintje kunt maken. Zo groei jij in je zelfvertrouwen en je kleintje maakt een gezonde start waar hij heel zijn leven plezier van zal hebben. Deze basis is cruciaal om latere welvaartsziekten buiten de deur te houden.

Dit online-programma start op 1 februari van 2021. Ik heb 10 ouders nodig die tot die tijd een pilot willen draaien. Je krijgt de kans om op een extra voordelige manier al mijn voedzame informatie uit te proberen.

Het programma beslaat uit 5 waardevolle modules met informatie voor jouw kleine spruit. Van startschema eerste hapjes tot welke en in welke hoeveelheid voedingstoffen heeft je kleintje nodig? Welke voedingsmiddelen zijn No-Go’s of bied je liever op latere leeftijd aan. Gluten wel of niet? Je leert je kleintje zintuigelijk eten. Er is een complete module over voedselintoleranties en een aantal bonusvideo’s over gedrag en emoties. En er is nog veeeeel meer.

Als je mij kent dat weet je dat je boordevol waardevolle informatie van me zult ontvangen.

De pilotprijs bedraagt 67 euro.

Laat me weten of je interesse hebt! Ook als je meer informatie wilt over de verschillende modules.

Liefs Louisa

Workshop Fermenteren

Voldeed de workshop aan je verwachtingen?
Meer dan, je geeft veel informatie, je weet zo veel.
Zou je de workshop aanraden?
Ja, als iemand bezig wil zijn met voeding, meer ins en outs wil leren is dit een mooie aanvulling of start.
Welk onderdeel vond je van toegevoegde waarde?
De hoeveelheid aan verschillende informatie, dus eigenlijk de gehele tekst en uitleg. Ketchup maken en meteen een ‘eindproduct’.

Caroline Mol 
Caroline Mol

Workshop Terug naar je natuur

‘Wat een mooie ervaring. Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving en Louisa weet hierbij de juiste toon te zetten zodat je helemaal tot rust komt en 1 wordt met de natuur en je eigen gedachten/emoties.

Yvonne van Mullem 
Yvonne van Mullem

Workshop Terug naar je natuur

‘Louisa heeft me begeleidt bij een natuurwandeling. Ik ben graag in de natuur, maar toch gaan veel dingen onbewust aan me voorbij. Door de oefeningen van Louisa was ik me bewust van de natuur. Ik genoot volop van de natuur, de geluiden, kleuren, vormen!  Daarnaast was de oefening door een object in de natuur te zoeken, die representatief stond voor de gevoelens die ik had op dat moment had, erg treffend. Het was een inspirerende manier om me bewust te zijn van de gevoelens/ belemmeringen die ik had en daarnaast gaf Louisa me handvatten om op praktische manier hiermee aan de gang te gaan! Super gave en leerzame stiltewandeling!

Simone Koole 
Simone Koole

Workshop Terug naar je natuur

De wandeling was ontladend, inzichtelijk, gezellig warm ondanks dat het koud was. Het was eigenlijk nog meer dan ik had verwacht. Heb het maar laten gebeuren. Dacht dat het eigenlijk alleen in stilte wandelen zou zijn. Dus de opdrachten en oefeningen zijn echt cadeautjes ❤️🍀🙏🏻

Het stilstaan en je zintuigen scherp zetten; was de oefening die mee het meest heeft geraakt. En met mijn ogen dicht stappen maken en voelen vertrouwen dat het goed komt ook al maak ik kleine stapjes. Voelde in het begin wat wankel maar door kleiner stapjes te maken ging het beter.’

Desiree Rienks-Adank 
Desiree Rienks-Adank

Workshop Terug naar je natuur

‘Deze workshop Natuurwandeling heeft mijn bewustzijn vergroot, waardoor ik eerder dingen zal doen die goed voor me zijn. Ik omschrijf deze workshop als zacht en met aandacht.’

Rosalie Prinssen 
Rosalie Prinssen