Glutenvrije bananen pannenkoekjes

Ben je een echte broodeter? Dan heb ik hier een heerlijk alternatief wat je goed in de smaak zult vallen. Het is nog voedzamer en vullender ook door de goede bouwstoffen uit eiwitten en goede vetten. Heerlijk om te beleggen met zelfgemaakte hummus, notenpasta of zelfgemaakte choco-hazelnootpasta!

Ingrediënten

  • 4 bananen 

  • 4 eitjes

  • 100 gram amandelmeel

  • 100 gram rijstemeel of kokosmeel of havermeel

  • 250 ml plantaardige drink

  • beetje zeezout

  • theelepel kaneel

    Variatie

    • handje bosbessen of blauwe bessen door het beslag
    • handje gesneden appels of rozijnen door het beslag
    • voeg extra kaneel toe
Glutenvrije noten en zadencracker

Hoe maak je het?

  1. Mix de ingrediënten door elkaar en maak er kleine pannenkoekjes van die makkelijk mee te nemen zijn. In een dichte doos zijn ze zeker een paar dagen goed in de koelkast (mochten ze dat halen ;-).