Speculaas-pannenkoeken als ontbijt? Jummie!

Boterhammen met zoet in de ochtend? We hebben zoveel gezondere en lekkere alternatieven! Stop die kinderbuik liever vol met voedende energie waar ze een hele ochtend op kunnen spelen en hun brein optimaal kunnen inzetten! En, het is weer de tijd van het jaar dat het donker word en we graag verwarmende voeding (kaneel) gebruiken om onze magen te verwarmen… Ruik je ze al?

Ingrediënten

2 eieren
1 rijpe banaan
1 el Griekse yoghurt
2 tl speculaaskruiden
½ el kokosolie

Leef Puur Natuur

Hoe maak je het?

1. Prak de banaan in een kom. Klop de eieren en de helft van de speculaaskruiden met een garde door de banaan tot er
een dik beslag ontstaat.
2. Verhit de kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep 3 lepels beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan
beide kanten goudbruin.
3. Ga door tot het beslag op is. Leg de pannenkoekjes op een bord en garneer met de Griekse yoghurt en de overige
speculaaskruiden.

Tip: Vervang de Griekse yoghurt door lactosevrije, volle yoghurt of door kokos- of notenyoghurt.

Dit recept is van Leef Puur Natuur.