Ouder workshop: ADHD en voeding

Veel mensen die voor zichzelf of voor hun kind hulp hebben gezocht voor breinuitdagingen hebben vaak al bestaande behandelprotocollen gevolgd (huisarts, psycholoog). Weinig mensen weten dat voeding een enorme impact heeft op het functioneren van ons brein. Vaak zit de expertise van een huisarts of psycholoog niet op dat gebied. Toch kan dit enorm veel impact hebben. Soms zouden voorgeschreven medicijnen dan kunnen minderen of misschien wel overbodig kunnen worden.

 

 

Smaak workshop

Deze workshop bestaat uit een theoretisch en een smaakgedeelte om jezelf en je kind in de keuken te verrassen.

Wat neem je mee naar huis?

– Inspiratie in de vorm van recepten 
– Kennis over voeding die bij breinuitdagingen ondersteunen
– Waardevolle smaakervaringen

Wanneer?

Maandag 20 juni 20.30 – 22.0 uur
Maandag 27 juni 20.30 – 22.00 uur

 

 

 

Workshop Terug naar je natuur

Het stilstaan en je zintuigen scherp zetten; was de oefening die mee het meest heeft geraakt. En met mijn ogen dicht stappen maken en voelen vertrouwen dat het goed komt ook al maak ik kleine stapjes. Voelde in het begin wat wankel maar door kleiner stapjes te maken ging het beter.’

Desiree Rienks-Adank 
Desiree Rienks-Adank

Workshop Terug naar je natuur

‘De oefening een object in de natuur te zoeken, die representatief stond voor de gevoelens die ik had op dat moment had, was erg treffend. Het was een inspirerende manier om me bewust te zijn van de gevoelens/ belemmeringen die ik had en daarnaast gaf Louisa me handvatten om op praktische manier hiermee aan de gang te gaan! Super gave en leerzame stiltewandeling!

Simone Koole 
Simone Koole

Workshop Fermenteren

Je geeft veel informatie, je weet zo veel.
De hoeveelheid aan verschillende informatie is zo van toegevoegde waarde. Ook ketchup maken en meteen een ‘eindproduct’ hebben.

Caroline Mol 
Caroline Mol

Workshop Terug naar je natuur

‘Wat een mooie ervaring. Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving en Louisa weet hierbij de juiste toon te zetten zodat je helemaal tot rust komt en 1 wordt met de natuur en je eigen gedachten/emoties.

Yvonne van Mullem 
Yvonne van Mullem

Workshop Terug naar je natuur

‘Louisa heeft me begeleidt bij een natuurwandeling. Ik ben graag in de natuur, maar toch gaan veel dingen onbewust aan me voorbij. Door de oefeningen van Louisa was ik me bewust van de natuur. Ik genoot volop van de natuur, de geluiden, kleuren, vormen!’  

Simone Koole 
Simone Koole