Terug naar je natuur, varen op je zintuigen

Drie wonderlijke gezondheidsvoordelen in één. We gaan onze zintuigen op scherp zetten en ons hoofd even uit en we gaan bewegen in deze natuurwandeling.
Zo ontstaat een magische balans die je helpt antwoorden te vinden op je vragen of oplossingen voor je problemen.

 

Natuurwandeling
Als je hoofd tot rust komt, komen de inzichten. De natuur heeft een machtige invloed op jouw natuur. We gaan in deze natuurwandeling wandelen, ontspanningsoefeningen doen en zetten onze zintuigen aan tijdens een stiltewandeling. Je mag je op laden maar ook één voelen met de natuur. We zoeken naar antwoorden op vragen en dat allemaal in een individueel proces.

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Hier gebruiken we weinig woorden voor. We gaan aan de slag met oefeningen die je inzicht geven. We gebruiken de natuur als inspiratie, maar zoeken daar soms ook juist de stilte van op zodat antwoorden duidelijk worden. Je gaat naar huis met waardevolle inzichten en concrete handvatten als dat nodig is.

Mijn kracht is bij je scherp te krijgen waar het precies schuurt. Daarnaast help ik je concrete stappen te formuleren zodat je daadwerkelijk aan de slag kunt.

 

Waar ga je mee naar huis?

Inzichten en bewustzijn. Een kopje thee, gezonde snacks en een waardevolle herinnering en een motivatie om aan te pakken wat nodig is.

 

Je investering?

20 euro en 2 uur van je tijd

Belangrijk!

We kunnen in de natuur makkelijk rekening houden met de corona-regels. Blijven bewegen in een gezonde omgeving zorgt juist voor een betere weerstand en gezondheid. Je mag jezelf natuurlijk beschermen hoe je wilt. Ik zorg ervoor dat de regels zorgvuldig worden nageleefd.

 

Workshop Terug naar je natuur

Het stilstaan en je zintuigen scherp zetten; was de oefening die mee het meest heeft geraakt. En met mijn ogen dicht stappen maken en voelen vertrouwen dat het goed komt ook al maak ik kleine stapjes. Voelde in het begin wat wankel maar door kleiner stapjes te maken ging het beter.’

Desiree Rienks-Adank 
Desiree Rienks-Adank

Workshop Terug naar je natuur

‘De oefening een object in de natuur te zoeken, die representatief stond voor de gevoelens die ik had op dat moment had, was erg treffend. Het was een inspirerende manier om me bewust te zijn van de gevoelens/ belemmeringen die ik had en daarnaast gaf Louisa me handvatten om op praktische manier hiermee aan de gang te gaan! Super gave en leerzame stiltewandeling!

Simone Koole 
Simone Koole

Workshop Fermenteren

Je geeft veel informatie, je weet zo veel.
De hoeveelheid aan verschillende informatie is zo van toegevoegde waarde. Ook ketchup maken en meteen een ‘eindproduct’ hebben.

Caroline Mol 
Caroline Mol

Workshop Terug naar je natuur

‘Wat een mooie ervaring. Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving en Louisa weet hierbij de juiste toon te zetten zodat je helemaal tot rust komt en 1 wordt met de natuur en je eigen gedachten/emoties.

Yvonne van Mullem 
Yvonne van Mullem

Workshop Terug naar je natuur

‘Louisa heeft me begeleidt bij een natuurwandeling. Ik ben graag in de natuur, maar toch gaan veel dingen onbewust aan me voorbij. Door de oefeningen van Louisa was ik me bewust van de natuur. Ik genoot volop van de natuur, de geluiden, kleuren, vormen!’  

Simone Koole 
Simone Koole