Proef gezond zoet

Ik zit wel eens op een feestje en dan proef ik iets nieuws en anders en raak dan helemaal geïnspireerd om zelf ook de keuken in te gaan. Want iets gezond zoet, nieuws en voedzaam op tafel zetten klinkt saai, maar dat kan juist heel verrassend zijn!

Dit is de overtreffende trap van verstopgroenten en fruit in je hapjes zodat je met gezond zoet een mooie indruk kunt achterlaten op je kinderen vrienden en familie 😉

 

De smaakvolle workshop Gezond zoet prikkelt je zintuigen. Je zult met verbazing naar de ingrediëntenlijst kijken, waarbij alles lekker is en ook nog eens voedzaam! Je doet inspiratie op voor de borrel of een feestje thuis. Je hoeft zelf je vingers niet vies te maken. Je hoeft alleen maar te proeven, te ervaren en te delen. En je lichaam wordt er ook nog eens heel blij van!

Wat neem je mee naar huis?

– Inspiratie in de vorm van recepten en ideeën om je borrel op een lekkere en voedzame manier in te zetten.

– Kennis over hoe en waarom je alternatieven kunt gebruiken voor de receptjes op je borreltafel met gezond zoet.

Wanneer?

Dinsdag 15 februari 2022 11.00 – 12.30  en 20.00 – 21.30
Donderdag 17 februari 2022 20.00 – 21. 30

Ook op locatie! Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Workshop Terug naar je natuur

Het stilstaan en je zintuigen scherp zetten; was de oefening die mee het meest heeft geraakt. En met mijn ogen dicht stappen maken en voelen vertrouwen dat het goed komt ook al maak ik kleine stapjes. Voelde in het begin wat wankel maar door kleiner stapjes te maken ging het beter.’

Desiree Rienks-Adank 
Desiree Rienks-Adank

Workshop Terug naar je natuur

‘De oefening een object in de natuur te zoeken, die representatief stond voor de gevoelens die ik had op dat moment had, was erg treffend. Het was een inspirerende manier om me bewust te zijn van de gevoelens/ belemmeringen die ik had en daarnaast gaf Louisa me handvatten om op praktische manier hiermee aan de gang te gaan! Super gave en leerzame stiltewandeling!

Simone Koole 
Simone Koole

Workshop Fermenteren

Je geeft veel informatie, je weet zo veel.
De hoeveelheid aan verschillende informatie is zo van toegevoegde waarde. Ook ketchup maken en meteen een ‘eindproduct’ hebben.

Caroline Mol 
Caroline Mol

Workshop Terug naar je natuur

‘Wat een mooie ervaring. Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving en Louisa weet hierbij de juiste toon te zetten zodat je helemaal tot rust komt en 1 wordt met de natuur en je eigen gedachten/emoties.

Yvonne van Mullem 
Yvonne van Mullem

Workshop Terug naar je natuur

‘Louisa heeft me begeleidt bij een natuurwandeling. Ik ben graag in de natuur, maar toch gaan veel dingen onbewust aan me voorbij. Door de oefeningen van Louisa was ik me bewust van de natuur. Ik genoot volop van de natuur, de geluiden, kleuren, vormen!’  

Simone Koole 
Simone Koole