Kind ouder workshop: Samen creeren

Samen met je kind leren en knutselen met voeding. Wat een geweldige vorm van met voeding bezig zijn. Jong geleerd is in dit geval echt oud gedaan! Door je kind bij voeding te betrekken in de keuken (zelfs de moestuin), het vaak laten proeven zorgt voor een band met voeding. Ongemerkt leren we ze zo heel veel.

 

kind ouder workshop voeding

De smaakvolle workshop Samen creëren prikkelt de zintuigen. Samen ga je met voeding knutselen en onderweg doe je boordevol inspiratie op en leer je ook nog wat!

Wat neem je mee naar huis?

– Inspiratie in de vorm van recepten 
– Kennis over voeding die makkelijk thuis toepasbaar is
– Waardevolle samen-tijd met je kind

Wanneer?

Data nog in overleg met de locatie

 

 

 

Workshop Terug naar je natuur

Het stilstaan en je zintuigen scherp zetten; was de oefening die mee het meest heeft geraakt. En met mijn ogen dicht stappen maken en voelen vertrouwen dat het goed komt ook al maak ik kleine stapjes. Voelde in het begin wat wankel maar door kleiner stapjes te maken ging het beter.’

Desiree Rienks-Adank 
Desiree Rienks-Adank

Workshop Terug naar je natuur

‘De oefening een object in de natuur te zoeken, die representatief stond voor de gevoelens die ik had op dat moment had, was erg treffend. Het was een inspirerende manier om me bewust te zijn van de gevoelens/ belemmeringen die ik had en daarnaast gaf Louisa me handvatten om op praktische manier hiermee aan de gang te gaan! Super gave en leerzame stiltewandeling!

Simone Koole 
Simone Koole

Workshop Fermenteren

Je geeft veel informatie, je weet zo veel.
De hoeveelheid aan verschillende informatie is zo van toegevoegde waarde. Ook ketchup maken en meteen een ‘eindproduct’ hebben.

Caroline Mol 
Caroline Mol

Workshop Terug naar je natuur

‘Wat een mooie ervaring. Een heerlijke wandeling in een prachtige omgeving en Louisa weet hierbij de juiste toon te zetten zodat je helemaal tot rust komt en 1 wordt met de natuur en je eigen gedachten/emoties.

Yvonne van Mullem 
Yvonne van Mullem

Workshop Terug naar je natuur

‘Louisa heeft me begeleidt bij een natuurwandeling. Ik ben graag in de natuur, maar toch gaan veel dingen onbewust aan me voorbij. Door de oefeningen van Louisa was ik me bewust van de natuur. Ik genoot volop van de natuur, de geluiden, kleuren, vormen!’  

Simone Koole 
Simone Koole