Zorgeloze gezonde

zelfgemaakte eerste hapjes

online training door Louisa Hernandez Tobias 

De eerste hapjes van je kleintje komen er aan en je hebt het internet al afgespeurd en het komt allemaal op je af.

Wat is waar? Wat is betrouwbaar? Wat is een NO-GO? Je wilt alleen maar het allerbeste voor je kleintje, maar wat is dat dan?

Twijfel je hierover?
Stop met zoeken.

de eerste hapjes van je kleintje online programma natuurlijk vida louisa hernandez

Online programma

Eerste hapjes

Herken je dit?

Het speelgoed van je kleintje is van natuurlijke materialen. Je zorgt voor de warmste en duurzaamste kleding wat mooi blijft en waar het heerlijk in kan spelen. Je kijkt eerst bij de kringloop of marktplaats voor spulletjes. Je koopt zoveel mogelijk biologisch. Kortom, je geeft om de aarde en zijn medemens en dat weerspiegelt zich in je houding over duurzaamheid en milieu.

De eerste hapjes van je kleintje komen er aan. Je hebt alles op internet al afgespeurd waar je je oogappel een goede start mee kunt laten maken. Maar het komt allemaal op je af. Wat is waar? Wat is betrouwbaar? Je wilt alleen maar het allerbeste voor je kleintje, maar wat is dat dan?

Z

Als bewuste ouder wil ik de juiste keuze maken, maar er is zoveel informatie!

Z

Ik vind het lastig te vertrouwen op mijn kennis, want mijn omgeving zegt soms het tegenovergestelde.

Z

Ik hoor vaak tegenstrijdigheden over wat nou gezond is.

Z

Op internet kom ik er niet uit, met welke groenten en fruit start ik?

Z

Mag ik nou wel of juist niet met gluten starten voor het eerste jaar?

Z

Het consultatiebureau zegt dat ik met 4 maanden mag starten met bijvoeden, maar waarom hoor ik steeds vaker dat je beter kunt wachten tot 6 maanden?

 Een ontspannen ouder is een ontspannen kind wat makkelijker eet!

Gratis inkijkje in online programma Eerste hapjes?

Nieuwsgierig hoe het Eerste hapjes programma eruit ziet? Download dit gratis inkijkexemplaar en maak  vrijblijvend kennis met een aantal thema’s die verder uitgediept worden in de online e-learning. Je kunt dit programma op je eigen tempo volgen via video’s en het interactieve werkboek. 

Ebook klaar voor de eerste hapjes?

Ervaringen van anderen

Zorgeloze Zelfgemaakte Eerste Hapjes (online)programma

Een echte eyeopener! Je wil je kindje het beste geven en door alle kennis die je in dit programma op doet kan je dat ook. Daarnaast zorg je als ouders natuurlijk nog voor de nodige vitamine L (liefde) en dan heeft je kindje alles wat hij nodig heeft.

Als kersverse mama wil je graag het beste voor je kind. Omdat ik door alle (online) informatie, de bomen door het bos niet meer zag, zocht ik naar houvast. Dat vond ik in dit programma. Het is afgestemd op natuurlijk eten, iets wat voor mijn gevoel het beste is voor onze kleine. Nadat ik de inhoud van dit programma had bekeken, wist ik, dit gaat precies mijn vragen beantwoorden en onduidelijkheden wegnemen.

 

Ivet
maart 2021

#natuurlijkvida

Ik ben als natuurvoedingsadviseur én moeder van vier dé expert op dit gebied. Toen ik twaalf jaar geleden voor het eerst moeder werd heb ik mezelf gek gezocht naar betrouwbare informatie voor een goede start bij mijn oudste. Daarbij kwamen we er voor haar eerste verjaardag achter dat ze allergisch was voor pinda’s dus groef ik me nog meer in beschikbare literatuur. Veel jaren, kinderen, ervaring en kennis (HBO-opleiding natuurvoeding) later voel ik dat alle waardevolle informatie op een heldere en fijne manier bijeen heb kunnen zetten in dit programma. Want een goede basis start toch echt bij je kleintje.

Dit online programma helpt je de juiste keuzes te maken. Ik leg een grondbasis voor je neer waarop jij kunt bouwen en de meest voedzame keuzes voor jouw kleintje kunt maken. Zo groei jij in je zelfvertrouwen en je kleintje maakt een gezonde start waar hij heel zijn leven plezier van zal hebben. Deze basis is cruciaal om latere welvaartsziekten buiten de deur te houden.

Omdat ik als coach veel ervaring heb in het begeleiden van vrouwen, wil ik je door oefeningen stimuleren dicht bij jezelf te komen en te blijven want ik weet dat het uitdagend is als jonge moeder alle ballen hoog te houden.

Als je mij kent dat weet je dat je boordevol waardevolle informatie van me zult ontvangen. Start vandaag nog met een aantrekkelijke introductiekorting!

 

Lieve groet, Louisa

Twijfel je nog ?

Neem gerust contact met me op zodat ik samen met je mee kan kijken naar waar je behoefte ligt en welk programma daar het beste bij past.

Ik ben bereikbaar via louisa@natuurlijkvida.nl of 06 12 45 78 83

Volg mij op: