Gouden start

Gouden start

De enige gezonde start voor jouw kleine vanaf conceptie.

Waar begint de Gouden start? Eigenlijk al voor de conceptie van je kleine! Als je partner en jij in goede conditie zijn dan is dit een enorme hulp voor de start van je kleine. Sterker nog, dit helpt het zwanger worden ook een handje. Je lichaam is de natuur.

We gaan dus kijken waar we voedingsaanpassingen kunnen doen die ervoor zorgen dat je kind al met 100% gezonde voorsprong mag groeien in de omhullende omgeving van moedersbuik. En ook daarna als het melk krijgt en in de fase als het zelf gaat leren eten.

Gouden start: de eerste 1000 dagen van je kind waarin de basis voor alle groeiprocessen wordt gelegd.

Een niet optimale start in de eerste levensjaren draagt bij aan een gebrekkige ontwikkeling van organen, immuunsysteem, zenuwen en hersenen. Hiermee wordt in de basis het risico op ziektes op latere leeftijd gelegd. Daarnaast speelt gewenning van voeding ook mee wat lastiger omkeerbaar wordt als je kind al ouder is. Een voedingspatroon aanpassen en volhouden blijft een uitdaging. Dus als de start goed is heb je al winst!

Met de huidige voeding zijn we toch allemaal groot geworden, hoor ik je dan denken. Ja, en toch zijn er meer welvaartsziekten dan ooit. Veel ouderdomsziekten worden nu al bij kinderen gediagnosticeerd. Dat kan anders en is makkelijker en toegankelijker dan je denkt!

Als je gedurende je zwangerschap start met het enige goede Omega3 supplement die er is de kans op vroeggeboorte, pre-eclampsie, te kleine baby kleiner. Vanaf de 32e week zwangerschap maken de hersenen van je kleine een groeispurt waarbij hij essentiële vetten nodig heeft uit omega 3 olie (met name de DHA). Dat zorgt voor een goede hersenaanleg, zenuwaanleg en goede ogen~(en minder grote kans op breinuitdagingen in de toekomst!). Vroeger had met daar de levertraan voor, nu hebben we een zeer toegankelijke smaak van Balance-oil (geen vissmaak). Anders zou je zeker 4 keer per week een goede vette vis moeten eten maar dat wil je waarschijnlijk niet met al die vervuiling. Daarnaast is het de vraag of je de visgeur aankunt in de keuken!

moeder en gezondheid

Begeleiding:

PAKKET 1 HEALTH TEST BASIS 

– 1 consult (online/live) van 60 minuten
– info over voeding voor de conceptie 
– info over voeding tijdens de zwangerschap en lactatie
– Health Test (meting met gegarandeerd gezondheidsresultaat) met resultaatbespreking

Resultaat:

– meer inzicht in slimme voedingskeuzes
– een gezonde basis voor de ouders en hun kleine
– inzicht in de Health Test en wat je kunt doen om in balans te blijven

————————– Investering 174 euro

Online aanbieding
Is je kind al toe aan de eerste hapjes en wil je rustig vanaf de bank op je eigen tempo leren waar je het beste mee start, wat no go’s zijn en wat je echt niet mag missen in de waardevolle groei van je kleine? Kijk eens in mijn online omgeving.

——————————————————————————————-

PAKKET 2 GOUDEN START COMPLEET– MINIMAAL 5 MAANDEN

Dit totaalplan gaat jouw gezondheid en die van de baby veranderen. Door middel van een Health meting vooraf, een oplossing in de vorm van een voedingsadvies + natuurlijke suppletie en een meting achteraf is er gegarandeerd resultaat. 

Wat biedt dit uitgebreide programma van minimaal 5 maanden

 • Je wordt persoonlijk begeleid met een plan op maat (voeding en leefstijl)
  (1 intake van 90 minuten en twee vervolgafspraken van 60 minuten, live of via zoom)
 • Twee testen (1e test = 0 meting en 5 maanden later ontvang ze 2e test) 
 • De resultaten van de meting in een pdf naast een extra uitgebreide persoonlijke toelichting van 45 minuten
 • Een complete oplossing voor de duur van 5 maanden aan benodigde suppletie ter aanvulling op het voedingspatroon met gegarandeerd resultaat
 • Een handleiding hoe ze de suppletie en voeding opbouwt.
 • Twee jaar toegang tot een complete leeromgeving met filmpjes, E-books, maaltijdplanners, recepten en zo veel meer over natuurlijke voeding als de kleine geboren is.
 • Lid worden van een community in een privé-omgeving waarbij klankbord-mogelijkheden zijn met andere leden.
 • Ontspannen welkom cadeau ter waarde van 23 euro

  Investering 1095 euro