Gouden start

Gouden start Professional

De enige gezonde start vanaf conceptie.

Als professional weet jij als geen ander waarom een Gouden start zo essentieel voor de gezonde groeikansen van de kleine is.

In het prille geluk van jonge ouders hebben wij een fantastisch mooie taak. We kunnen ouders helpen de beste gezonde start te maken in het leven van de kleine. Daar profiteert de jonge moeder in wording van, de kleine maar jij als bewuste adviseur ook!

‘Als ik dit had geweten dan had ik het in de zwangerschappen van mijn vier kinderen anders aangepakt, helemaal gezien het feit dat ze allemaal met allergieën zijn geboren. Meer kennis had me andere keuzes doen maken. Bewuster wetende met welke voeding mijn kleine al zo’n grote voorsprong zou maken had ik me toch minder laten gaan…’ heb ik vaak verzucht.

Waar wil je impact maken? Zo vroeg mogelijk in de zwangerschap en liever nog ervoor. Iedereen die dus met de jonge moeder in spé werkt kan dus al zoveel mooie invloed hebben.

We gaan dus kijken waar we voedingsaanpassingen kunnen doen die ervoor zorgen dat een kind al met 100% gezonde voorsprong mag groeien in de omhullende omgeving van moedersbuik. En ook daarna als het (moeder)melk krijgt tot in de fase dat het kindje zelf gaat leren eten.

Gouden start: de eerste 1000 dagen waarin de basis voor alle groeiprocessen van het kind wordt gelegd.

Een niet optimale start in de eerste levensjaren draagt bij aan een gebrekkige ontwikkeling van organen, immuunsysteem, zenuwen en hersenen. Hiermee wordt in de basis het risico op ziektes op latere leeftijd gelegd. Diabetes, breinuitdagingen (A(D)HD, depressie of anders), auto-immuunziekten, allergieën zijn te voorkomen of te verlichten met de juiste tools. Die tools kun je de jonge moeder zelf leren inzetten. 

Op latere leeftijd speelt gewenning van voeding voor een kind ook een rol, dus een goede (op)voedstijl is essentieel voor het slagen van een gezond voedingspatroon. Een voedingspatroon aanpassen en volhouden blijft een uitdaging. Dus als de start goed is heb je al winst! Daar spelen in mijn (holistische) visie natuurlijk ook beweging, slaap, ontspanning een super essentiële rol. Een voedingspatroon aanpassen en volhouden blijft een uitdaging. Dus als de start goed is heb je al winst!

Met de huidige voeding zijn we toch allemaal groot geworden, hoor ik je dan denken. Ja, en toch zijn er meer welvaartsziekten dan ooit. Veel ouderdomsziekten worden nu al bij kinderen gediagnosticeerd. Dat kan anders en is makkelijker en toegankelijker dan je denkt!

Iedere ouder gunt zijn baby het beste. We zoeken allemaal naar de beste info over voeding tijdens de zwangerschap en als de kleine geboren is. Maar wat moet je in het oerwoud aan info over voeding geloven?

Zou het niet geweldig zijn als er iets zou zijn wat inzicht geeft, een meten is weten-traject met wetenschappelijk bewijs? Je meet van te voren en na een traject van 5 maanden nog een keer zodat je twijfels en gissen wegneemt.

zwanger

Wat kun je de jonge moeder bieden

Pakket 1 Health Test Jonge moeder BASIS 

– 2 consulten (online/live) van 60 minuten
– info over voeding voor de conceptie 
– info over voeding tijdens de zwangerschap en lactatie
– Health Test (meting met gegarandeerd gezondheidsresultaat)

Met de volgende resultaten aan het einde van het traject:

– meer inzicht in slimme voedingskeuzes
– een gezonde basis voor de ouders en hun kleine
– inzicht in de Health Test en wat je kunt doen om in balans te blijven 

Investering 185 euro

Pakket 2 Gouden start traject COMPLEET– 5 maanden

Dit totaalplan gaat de gezondheid van je cliënte en die van de baby veranderen. Door middel van een Health meting van de mama vooraf, oplossing in de vorm van een voedingsadvies + natuurlijke suppletie en een meting achteraf is er gegarandeerd resultaat. 

Wat kun je de jonge moeder bieden

 • De jonge moeder wordt persoonlijk begeleid met een plan maat (voeding en leefstijl)
  (1 intake van 90 minuten en twee vervolgafspraken van 60 minuten, live of via zoom)
 • Twee testen (1e test = 0 meting en 5 maanden later ontvang ze 2e test) 
 • De resultaten van de meting in een pdf naast een extra uitgebreide persoonlijke toelichting van 45 minuten
 • Een complete oplossing voor de duur van 5 maanden aan benodigde suppletie ter aanvulling op het voedingspatroon met gegarandeerd resultaat
 • Een handleiding hoe ze de suppletie en voeding opbouwt.
 • Twee jaar toegang tot een complete leeromgeving met filmpjes, E-books, maaltijdplanners, recepten en zo veel meer over natuurlijke voeding als de kleine geboren is.
 • Lid worden van een community in een privé-omgeving waarbij klankbord-mogelijkheden zijn met andere leden.
 • Ontspannen welkom cadeau ter waarde van 23 euro

  Investering 1095 euro

Hoe profiteer jij hiervan?

 • Doordat jij de moeder attendeert welke gezondheidsvoordelen ze kan bereiken help je met ons mee een bewuste maatschappij te creëren die leidt tot een gezondere en duurzamere wereld om in te leven. 
 • Als je moeders aandraagt voor een van beide programma’s help je je eigen gezondheid ook een handje want het geeft jou recht op een eigen Health test of suppletie die je met hoge korting of zelfs gratis kunt afnemen.
 • Vanuit de businesskant heb ik ook nog een interessant aanbod waarbij je zelfs structureel extra inkomen kunt generen uit de aanmeldingen van moeders voor beide pakketten.

  Ik heb een missie; een gezondere en duurzame wereld liefst met minder pillen
  Meer weten over jouw voordelen? Klik dan op onderstaande button!