1000 dagen van je baby

Gouden start

De enige gezonde start voor jouw kleine vanaf conceptie is inzetten op een Gouden start.

Waar begint de Gouden start? Eigenlijk al voor de conceptie van je kleine. Als je partner en jij in goede conditie zijn dan is dit een enorme hulp voor de start van je kleine. Sterker nog, dit helpt het zwanger worden ook een handje. Je bent niet te laat als je nu instapt… Elke aanpassing tijdens de zwangerschap zorgt al voor 1000% gezonde voorsprong. Je kind mag in vertrouwen groeien in de omhullende omgeving van de buik van de mama.

Dit totaalplan gaat je gezondheid en die van je baby veranderen. Door middel van een Health meting van de mama vooraf, oplossing in de vorm van een voedingsadvies + natuurlijke suppletie en een meting achteraf, krijg je gegarandeerd resultaat.

echo voeding bij zwangerschap

Gouden start: de eerste 1000 dagen van je kind
waarin de basis voor alle groeiprocessen wordt gelegd.

Waarom is dit voor jou?

Je eigen gezondheid is belangrijk tijdens de zwangerschapsmaanden. Gezondheidsuitdagingen (zwangerschapsdiabetes, moeheid, verstopping etc.) wil je zo veel mogelijk voor zijn. Ook na de bevalling wil je zo snel mogelijk kunnen herstellen om de zorg voor je kleine goed op te kunnen pakken.

Voor je kind draagt een niet optimale start in de eerste levensjaren bij aan een gebrekkige ontwikkeling van organen, immuunsysteem, zenuwen en hersenen. Met dit pakket krijgt je kind een stevige basis waarop je kind fysiek kan groeien. In de online omgeving ontvang je een uitgebreide en compleet natuurlijke informatie waar jij je kind mee kan (op)voeden als het eenmaal geboren is. Deze kennis van voeding geeft een enorme voorsprong op de gezondheid van de kleine. Een voedingspatroon aanpassen als je kind ouder is vraagt veel meer en volhouden blijft een uitdaging. Dus als de start goed is boek je in zoveel opzichten zoveel winst!

Met de huidige voeding zijn we toch allemaal groot geworden, hoor ik je dan denken. Ja, en toch zijn er meer welvaartsziekten dan ooit. Veel ouderdomsziekten als diabetes en stofwisselingsziekten worden nu al bij kinderen gediagnosticeerd. Dat kan anders en is makkelijker en toegankelijker dan je denkt. Een verloskundige vertelt je al dat je een goede multi of een Omega 3 supplement moet slikken. Ga er niet van uit dat alle soorten supplementen hun werk voldoende doen. Er zijn veel supplementen die uiteindelijk veel meer schade toebrengen dan dat het iets oplevert (Lees: waarom niet alle visolie werkt). 

Laat je bloed antwoorden geven.

LET OP: Een huisarts neemt deze vetzurentest niet bij je af. Een goede arts verwijst je wel door naar mij of mijn collega’s zodat je inzichten krijgt!

Wat houdt het Gouden Start Plan Compleet in:

 • Je wordt persoonlijk begeleid met een plan maat (voeding en leefstijl)
  (1 intake van 90 minuten en twee vervolgafspraken van 60 minuten, live of via zoom)
 • Je ontvangt twee testen (1e test = 0 meting en 4 maanden later ontvang je 2e test + testuitslag) met gegarandeerd resultaat
 • Je ontvangt een complete oplossing voor de duur van 4 maanden aan benodigde suppletie ter aanvulling op je voedingspatroon
 • Je krijgt twee jaar toegang tot een complete leeromgeving met filmpjes, E-books, maaltijdplanners, recepten en zo veel meer over natuurlijke voeding als de kleine geboren is.
 • Gratis E-book Zorgeloze eerste hapjes
 • Gratis E-book Goede vetten
 • Gratis Het geheime dagboek van Professor Grutjes en het supersoepjesmysterie ter waarde van 15,99 euro
 • Je wordt lid van een community in een privé-omgeving waarbij je klankbord-mogelijkheden kunt hebben met andere leden.
 • Ontspannen welkom cadeau ter waarde van 23 euro

1595 euro

Snelle beslissers die vóór 15 december 2023 instappen betalen slechts 1195 euro

Variant 2 Gouden Start Goed op weg bevat 2 sessies
– Sessie 1: Intake met voedingsdagboek en testmeting (90 min.)
– Sessie 2: Uitslagbespreking testmeting en voedingsadvies (45 min.) We betrekken het leefstijlplan (slaap, beweging, stressoren) bij de ontwikkeling en begeleiden op tips en voedingsadviezen voor de langere termijn.
Inclusief:
– vingerpriktest
– gratis product
– uitslagbespreking bloedbeeld
– voeding- en gezondheidsadviezen om in balans te komen voor het hele gezin
– toolkit naar een gezonder leven
– voeding- en gezondheidsadviezen op maat om in balans te komen

255 euro

Variant 3: Gouden Start Basis
– Sessie 1: meting Health Test (60 min.)
– Sessie 2: Uitslagbespreking Health Test en voedingsadvies (45 min.)

Inclusief:
– vingerpriktest
– uitslagbespreking bloedbeeld
– voeding- en gezondheidsadviezen

80 euro

 

Geboorte Event Actie 54 euro

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)