Health Plan

Zit jij in de gevarenzone?

De helft van Nederland is chronisch ziek. Dit zijn gegevens van 2015 dus voordat de Covid-pandemie wereldwijd vele mensen raakte. Chronisch ziek zijn is nogal wat.

Preventief kun je daar veel aan doen. We hebben geen dashboard op ons lijf maar ons bloed geeft een zeer exacte indicatie hoe het met je gezondheid staat. Daarom is een vingerpriktest (Balance Test) onderdeel van het Health Plan. Dit bloed wordt naar een onafhankelijk lab in Noorwegen gestuurd.

Deze test biedt inzicht in de mogelijke oorzaak van:
– verminderde weerstand
– verminderde energie
– allergieën
– haaruitval & broze nagels
– huidproblemen
– hooikoorts
– eczeem
– migraine
– AD(H)D of andere breinaandoeningen (dementie, autisme, Parkinson)
– breinuitdagingen als depressie, burn out of stress
– hoge bloeddruk
– hormonale uitdagingen
– darm- en buikproblemen

Een mogelijke oorzaak achter deze symptomen kunnen laaggradige ontstekingen zijn. Laaggradige ontstekingen zijn sluimerende ontstekingen die het lichaam niet zelf kan oplossen. Gelukkig zijn er manieren om deze ontstekingen op te lossen. Als je er vroeg bij bent kun je veel stress, leed en kosten voorkomen. Daarnaast levert het jou en je gezin gezondheidswinst op. Kennis is macht!

Dus wil je meteen stappen zetten naar een gezonde toekomst, laat je bloed vertellen hoe het met jouw dashboard staat.

Aan de hand van het bloedbeeld en een voedingsdagboek geef ik advies om weer in gezonde balans te komen.

Health Plan

Je bent niet wat je eet, je bent wat je opneemt!

Zoek jij:
– meer energie
– verbeterde stofwisseling (voedingsstoffen naar binnen, afvalstoffen eruit)
– sterker immuunsysteem
– stabielere hormoonbalans
– betere spijsvertering
– focus en langere concentratie

Laat je bloed antwoorden geven.

LET OP: Een huisarts neemt deze vetzurentest niet bij je af. Een goede arts verwijst je wel door naar mij of mijn collega’s zodat je inzichten krijgt!

Voeding, Balance-test en suppletie

‘Ik was al meer dan een jaar ziek (LONG COVID) toen ik Louisa toevallig tegen kwam op een camping. Ik was al met verschillende dingen bezig om mijn gezondheid te optimaliseren. Op het gebied van voeding en supplementen wilde ik graag nog een stap maken. Ze luisterde met aandacht naar mijn verhaal. Daarna vertelde ze haar visie op voeding en supplementen. En wisselden we verder uit. Het was een mooi gesprek! Ik voelde gelijk dat dit een stap was die mij verder kon gaan helpen. Ik vond de combinatie van de voedingstips, een bloedtest (aan het begin en na een paar maanden) en voedingssupplementen erg fijn. De begeleiding van Louisa sloot goed bij mij aan. Ze drong niets op, maar deelde haar inzichten. En dat deed ze met veel enthousiasme en dat werkt echt motiverend! Het is geen quick fix, maar het heeft zeker bijgedragen aan mijn gezondheid.’

Jolien Roeterdink 
Jolien Roeterdink

Vida Compleet Traject

‘Louisa is meedenkend, open minded, laagdrempelig. De oefening die me het meest geraakt heeft is het Emotie rooster: het eerste wat in me opkwam was: ben ik eerlijk tegen over mezelf of oneerlijk? Deze oefening ging over mezelf en dat is best confronterend als je altijd gericht bent naar anderen.

Mijn leerpunten uit het voedingsadvies zijn de tijd voor eten nemen, rust, het genieten/ proeven van de smaken. Bewust worden/ zijn van wat, wanneer en hoe je eet, wat je eet en ervaart. Ik heb een groot verschil ervaren voor en na het voedingsadvies van Louisa. Langzamerhand is er meer rust gekomen, met als resultaat een betere nachtrust. En sneller in slaap.’

Kemal  maart 2021
Kemal