Leefstijlcoaching

Natuurcoach met natuurlijk veel aandacht

Ik ondersteun waar jij vastloopt. Zo doorbreken we de impasse. Als jij even niet ziet hoe je ergens uitkomt, daar geef ik je met mijn natuurlijke aandacht richting. Leefstijlcoaching richt zich op het gebied van je relatie, je werk of in andere persoonlijke situaties. Daarbij zetten we je eigen kracht in.

Leefstijlcoaching

Ik kan je helpen je eigen drijfveren weer te ontdekken, beter in je eigen vel te zitten, maar uiteindelijk dóe je dat zelf. Ik begeleid je maar ik vertrouw op je eigen kunnen. Dat is de basis van onze samenwerking. Ik ben je steuntje om weer op eigen kracht verder te kunnen zodat je een beslissing kunt nemen of een nieuwe uitdaging aan kunt gaan. Een luisterend ooriemand die aandacht voor je heeft en je weer op weg helpt.

 

Leefstijlcoaching Louisa Hernandez

Wat kun je bereiken

Door coaching krijg je handvatten om zelf de stappen te zetten die nodig zijn om je vraagstuk op te lossen. Je bouwt zelfvertrouwen op over je eigen kunnen waardoor je uitdagingen makkelijker aan kunt gaan.

 

Hoe doen we dat

Bij elke persoon past een persoonlijke benadering die we ontdekken in de eerste fase van kennismaking.
Bij mijn manier van coaching staat het ervaringsleren centraal. Ervaring is de sleutel tot vaardigheden en daarmee kun je op verschillende manieren experimenteren, door middel van bijvoorbeeld gesprekken, beweging, de natuur en creatief bezig zijn. Elk traject is nieuw en verrassend maar sluit precies aan bij wat je nodig hebt.

 

Hoe starten we

We beginnen met een introductie. Hier kun je je vraagstuk of probleem voorleggen. Tijdens deze introductie laat ik zien wat ik voor je kan betekenen. Als je besluit door te gaan volgt er een traject.

Coaching is geen therapie, maar kan wel helend werken. Ieder ‘gezond’ mens heeft gedragseigenschappen waar hij of zij last van heeft. Coaching leert je die problemen te (h)erkennen en ze aan te pakken. Dat wil jij toch ook!

 

Wat is je investering?

Een sessie duurt anderhalf uur

Pakket 1 bevat 3 sessies
Particulier € 270,- / Zakelijk € 590,-

Pakket 2 (meest verkocht) bevat 7 sessies 
Particulier € 630,- / Zakelijk € 1208,-

 

Vida Compleet

Een persoonlijk traject afgestemd op jou!

 

Een Vida Compleet persoonlijk traject volgen?

Dit houdt in dat we alle onderdelen aanpakken om je weer energiek, gezond en vitaal op de been te krijgen. Ik ga je als ervaren coach begeleiden op je leefstijl en adviseer je op voeding. Hiermee ga je keuzes maken die goed voor je zijn.

Ik zal je stimuleren naar persoonlijke patronen te kijken en die te doorbreken als ze je niet helpen.

Een voedingspatroon aanpassen en volhouden blijft een uitdaging. Naast info over voeding kan ik  je ook begeleiden over de hobbels van weerstand. Twee vliegen in een klap dus. Fijn toch, als iemand langere tijd meeloopt, je persoonlijk adviseert en begeleidt?