Natuurvoedingsadvies

Natuurvoedingsadvies

Als natuurvoedingsadviseur kijk ik verder dan alleen de som van voedingsstoffen, hun individuele werking en hun calorieën. Ik bekijk de mens vanuit een geheel. Als je uit balans bent dan zijn er meerdere schijven waaraan we kunnen draaien om tot een optimaal advies te komen. Je kunt dan denken aan meer beweging of juist meer rust nemen of ademhalings/balans oefeningen doen.

Als je gezonder wilt eten dan is het fijn dat er iemand met je mee kan kijken om te zien of er andere keuzes in je voedingspatroon te maken zijn. Vooral bij klachten zie je door een kleine wijziging van voedingsmiddelen, je lichaam anders kan gaan reageren.

Balans in je buik is een startpunt voor een goede gezondheid. Je bent namelijk wat je verteert… dat is wat ik je mee wil geven.

 

We kijken naar:

  • hoe het komt dat je lichaam uit balans is
  • hoe je geleidelijk aanpassingen kunt aanbrengen in je voedingspatroon
  • mogelijkheden die je klachten kunnen verhelpen
  • jouw tempo en jouw mogelijkheden

Ik stimuleer je:

  • zelf te gaan voelen welke voeding goed voor je is
  • om bepaalde voedingspatronen aan te passen
  • te gaan voelen wanneer je lichaam in balans is
  • je bewustzijn te vergroten over wat voeding voor je kan doen
  • met inspirerende recepten.

Je investering  

Een sessie duurt een uur

Pakket 1 bevat 3 sessies
€ 195,-

Pakket 2 bevat 5 sessies + keuze uit een workshop
€ 325,-

Familiepakket bevat 6 sessies + met speciaal E-book voor kinderen
€ 390

Aanbieding!
Health Test bij elk pakket waarbij een persoonlijk (online) advies inclusief bloedtest (meten is weten) met je wordt gedeeld. Je krijgt inzicht in of dat wat je eet bijdraagt aan een goede gezondheid. Vraag hiernaar bij het maken van een afspraak.

Natuurlijk vida natuurvoedingsadvies

Kinderen en gezonde voeding

Tijdens mijn studie heb ik een specialisatie voor werken met kinderen en gezonde voeding (met specialisatie AD(H)D en breingezondheid) volbracht dus kan ik jou en eventueel je gezin ondersteunen op voedingsadvies. Hiervoor kunnen we een speciaal pakket op maat maken.  Daarnaast ben ik self-made allergieën expert. Neem vrijblijvend contact op!

 

Vida Compleet

Een persoonlijk traject afgestemd op jou!

 

Een Vida Compleet persoonlijk traject volgen?

Dit houdt in dat we alle onderdelen aanpakken om je weer energiek, gezond en vitaal op de been te krijgen. Ik ga je als ervaren coach begeleiden op je leefstijl en adviseer je op voeding. Hiermee ga je keuzes maken die goed voor je zijn.

Ik zal je stimuleren naar persoonlijke patronen te kijken en die te doorbreken als ze je niet helpen.

Een voedingspatroon aanpassen en volhouden blijft een uitdaging. Naast info over voeding kan ik  je ook begeleiden over de hobbels van weerstand. Twee vliegen in een klap dus. Fijn toch, als iemand langere tijd meeloopt, je persoonlijk adviseert en begeleidt?