The power of you

Jouw kracht in ons team

In ons team zetten we de kracht van netwerkmarketing in.
Netwerkmarketing is de oudste manier van het promoten van middelen. Deze manier werkt alleen als de producten zichzelf verkopen omdat ze een kwaliteit hebben die iedereen wil.  Omdat de producten die we gebruiken iets meer uitleg nodig hebben is dat fijn dat dit persoonlijk kan. Het voordeel van netwerkmarketing is het omzeilen van de klein- en groothandelaren. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. Daarom kunnen onze producten vaak goedkoper worden aangeboden. Het geld wat in de normale handel naar al die lagen gaat vloeit nu terug als inkomsten voor de consultant en wordt geïnvesteerd om consultants op te leiden.

Met netwerkmarketing geniet je de vrijheid en de flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap. Je kiest waar en wanneer je wilt werken. Al je harde werken komt jou ten goede!

Hard werken wordt beloond
In loondienst bepaalt je werkgever wat je verdient. In een netwerkmarketingbedrijf bepaal je het zelf: hoe harder en effectiever je werkt, hoe groter de financiële beloning. Vergis je niet, om veel te verdienen moet je echt harder werken. Heb je minder tijd en energie te besteden dan kun je nog steeds een inkomen opbouwen, dat ligt dan misschien wat lager maar is nog steeds een mooi extraatje!
De verdubbelaar in je inkomen ontstaat als je met grote teams gaat werken. Samen bereik je een grotere groep mensen en je bedrijf groeit naarmate je meer mensen kunt aansturen die weer meer mensen naar gezondheid helpen. Investeren in een team kost tijd, je begeleidt je teamleden, leidt ze op en bent er voor ze als ze ergens tegenaan lopen. Anderzijds zit daar de kracht van samenwerking en uiteindelijk je verdubbeling. Als coach begeleidt jij je team naar grotere hoogte en daar profiteer jij dan ook weer van. Dit gaat echter niet ten koste van anderen in je team. Jouw inkomsten zijn jouw verdiensten en niet die van een ander!

Onderdeel van een team
Wat ik zelf ervaren heb nu ik een jaar zelf onderdeel van een team ben? Ik zou niet anders willen. Bij elke vraag staan ze voor je klaar. Dit voelt zelfs als een warmer bad dan toen ik voor een werkgever werkte. Iedereen heeft hetzelfde doel! Deze toewijding heb ik nog niet eerder in een vaste baan mogen ervaren. Met de samenwerking die ik aanbied merk ik dat we er altijd voor elkaar zijn want we hebben een gezamenlijke missie:  gezondheid in de wereld brengen.

Daarbij is het een leuke bijkomstigheid dat ik op welke plek ik ook sta in het compensatieplan, ik meer kan verdienen dan de beste consultant in onze constructie en dat kan in een normaal bedrijf niet, want daar verdient de directeur toch echt het meest. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf en zeker niet over de hoofden van anderen, zoals vaak het beeld is bij een netwerkbedrijf. We maken samen een doelplan op en zet je stappen om deze te realiseren.

Waar haal je je verdiensten uit?
In ons team zijn er verschillende manieren om inkomsten te genereren. Door inkoopmarges op de producten die je klanten afnemen (dit loopt op tot 30%), door mensen op te leiden (de zogenaamde mentorbonus, max 10%) en door de groei van je bedrijf aan inkomsten waarvoor je beloond wordt in bonussen.

Piramidesysteem?
En dan nog een heet hangijzer aanpakken…😉
Ik hoor vaak mensen zeggen… ‘Ja, dat is zeker zo’n piramidesysteem’. Even voor de duidelijkheid: een piramidesysteem is illegaal. Mocht je ooit een vermoeden hebben van zo’n bedrijf, ren dan hard weg of geef ze aan. Het netwerkmarketingsysteem met test-based nutrition waar ik mee samenwerk is een beursgenoteerd bedrijf wat in 2005 is opgericht. Het is een solide pionieersbedrijf met alleen maar omzetgroeicijfers, zelfs door corona heen. Dit bedrijf heeft zo’n goede wetenschappelijk gebouwde achtergrond, zoveel medici, wetenschappers, onderzoekers, product-ontwikkelaars in dienst en een betrouwbare staat van dienst. Ik zou zeggen; ervaar dit zelf. Ervaar de producten, ervaar de visie en je bent om. Gezondheid met bewijs. Dit is het concept wat voor mij en voor miljoenen mensen wereldwijd bewezen werkt én waarmee we impact op de gezondheid van iedereen om ons heen kunnen maken.

Wat is het dan precies?
Ik werk samen met een bedrijf dat gezondheid met bewijs levert. Ik zet dit in als tool bij mijn (voedings)consulten. Het is voor mij de enige tool om daadwerkelijk de gezondheid van mensen via hun bloedwaardes te testen. We hebben een oplossing en na vier maanden heb je een gegarandeerd beter bloedresultaat. Dit is geen abracabra en is meetbaar met een anonieme en onafhankelijke bloedtest.

Deze tool is inzetbaar voor alle mensen die samenwerken met uiteenlopende doelgroepen: zwangeren, mensen met gezondheidsklachten, mensen met fysieke beperkingen, kinderen met gezondheidsklachten, kinderen met specifieke uitdagingen (fysiek of mentaal), mensen met huidproblemen, mensen met langdurig verzuim of juist in preventie.

We zoeken dus mensen in het werkveld van geboortezorg, fysiotherapie, kindercoaching, schoonheidsspecialisme, pedicure, voedingsadvies, HR preventie of ondersteuning, kortom iedereen die met gezondheid werkt. Je kunt in elk werkveld deze krachtige tool inzetten omdat het de kern uitlegt van de basis van je leven: je gezondheid op celniveau.

Health Plan

Je bent niet wat je eet, je bent wat je opneemt.

Gezondheid met bewijs!

De tool bestaat uit een variatie aan testen: vetzurenbalans, lange bloedsuikerspiegel-test, vitamine D-test en er zijn nog volop testen in ontwikkeling. Deze testen geven een waarde aan waarbij ze een suppletie aanbieden die aanvullen waar tekorten zijn. Na vier maanden suppletie kan met een test bewezen worden dat gezondheidswaarden zijn gestegen, vandaar de naam Gezondheid met bewijs. Al deze producten zijn natuurlijk en lief voor de aarde, anders zou ik mijn naam er niet aan verbinden. Het moet passen in mijn filosofie dat het goed is voor de aarde en ons lijf.

Wil je onderdeel van ons team zijn? Meld je dan aan via onderstaande link en dan nemen we contact met je op. Of meld je aan voor een webinar zodat je vragen kunt stellen en me beter leert kennen.