Hanny Evers | Best9Moms

Hanny staat altijd aan. De eerste keer ontmoette ik Hanny op het Geboorte Event voor partners. Energiek vult ze de ruimte met haar sprankelijke aanwezigheid. Ze zit boordevol tips en ideeen voor zwangeren en biedt ook fijne trainingen aan waar zwangere vrouwen op kunnen aansluiten. Door haar samenwerking met vele specialisten in het veld rondom geboortezorg kan ze de zwangere vrouw veel bieden. Ze werkt samen met een orthomoleculaire therapeut, voedingscoaches, een slaapcoach, een lactatiedeskundige en een babytaal expert. Kortom alle zorg rondom de kleine vind je in haar netwerk. Daarnaast werkt ze zelf als coach en biedt ze on- en offline programma’s voor (pre)moeders naast de vele actieve fysieke trainingen die ze aanbiedt. Klinkt als een dame die in mijn league speelt. Actief, met aandacht en op vele vlakken werkzaam.

Als ik Hanny spreek is ze al volop bewust van het effect van voeding op haar lijf. Toch is ze nieuwsgierig. Ik heb net een lezing gegeven op het Geboorte Event voor partners waarbij ik heb aangegeven welk voedingsstoffen zo noodzakelijk zijn in de pre-zwanger en zwangerfase. Hier geef ik ook regelmatig webinars over. De vetzurenbalanstest die ik aanbied zal haar innerlijk dashboard blootleggen en heeft meteen haar aandacht. Twee weken nadat we haar resultaten naar het lab hebben gestuurd bespreken we haar uitslag. Haar bloed vertelt haar dat ze uit balans is. In het gesprek komen wat aandachtspunten naar boven waar meer aandacht op bepaalde voedingsmiddelen mag liggen. Ze is zo geinspireerd dat ze over deze nieuwe kennis een blog schrijft.

Best9Moms

Best9Moms richt zich op het welzijn van alle (bijna) moeders. Het bereidt je voor op het moederschap en geeft begeleiding. Het doel is weer in verbinding met jezelf te komen en niet onbelangrijk met je kindje. Hanny hoopt door haar begeleiding dat je je moedergevoel weer durft te volgen, dat je voldoende energie hebt om het moederschap te combineren met je werk en dat je niet vergeet om hulp te vragen en tijd voor jezelf overhoudt. Allemaal dingen waar ik tijdens mijn eerste zwangerschappen graag meer aandacht voor had gehad. Vooral de eerste zwangerschap heb ik als overweldigend ervaren terwijl je tegelijkertijd ook nog steeds probeert alle ballen in de lucht te houden.

Hanny, waar gaat jouw hart van kloppen?

Sport en bewegen is mijn passie, met name de rol van bewegen voor je gezondheid. Het helpt mij om fysiek en mentaal fit te blijven. Ik krijg er energie van om andere vrouwen dit ook te laten ervaren.
Ik haal graag zoveel mogelijk uit mijn leven, ben continu bezig mezelf te ontwikkelen. Dit wil ik anderen graag mee geven. Sport is voor mij een middel, net als een waardevol gesprek. Hier kan ik dan ook echt van genieten.

Wat doe je zelf om gezond te blijven?

Sporten en bewegen zijn echt mijn ding. Ik sport 4-5x in de week (hardlopen en Crossfit). Voeding is voor mij ook erg belangrijk. Zo vast ik dagelijks (Intermittent Fasting), eet ik (zo veel mogelijk) lactose- en glutenvrij en snoep ik eigenlijk alleen bij een feestje. Dit helpt mij om fysiek en mentaal fit te blijven. Het geeft mij de kracht en energie voor het moederschap en alle andere dingen die ik graag doe. Ik heb een druk leven, geniet ervan om veel verschillende projecten op te pakken. Gezond leven helpt mij om hier voldoende energie voor te hebben. Hopelijk hoef ik dan later niet te zeggen: ‘Ik had dat graag gedaan, maar had er geen tijd en geen puf voor’. 

Welke mensen hebben jou geïnspireerd in je leven?

Sporten en bewegen zijn altijd al een manier geweest om prikkels te verwerken. Zo verwerk ik minder leuke ervaringen, leer het een plekje te geven en voel me zo sterk. Zo krijg ik zelfvertrouwen. 

Ik ben altijd heel onzeker geweest, totdat anderen mij gingen wijzen op wat ik allemaal voor elkaar kreeg en welke kwaliteiten ik had. De leidinggevende op de school waar ik 10 jaar geleden werkte, sprak zijn vertrouwen in mij uit. Hij kon kwaliteiten noemen die ik nog nooit in mezelf had gezien. Dit was een grote eyeopener. Het was de start van mijn verdere ontwikkeling. Vier jaar startte ik een loopbaan-traject. Dit was de tweede grote openbaring. Uiteindelijk leidde dit ertoe dat ik mijn krachten veel meer ging zien, meer zelfvertrouwen kreeg en nu een mooi bedrijf aan het opbouwen ben. Een bedrijf waarin mijn kwaliteiten en mijn passies samenkomen.
Alle mooie gespreken die ik met andere professionals in de zorg rondom de zwangerschap en geboorte heb, dragen hier alleen maar meer aan bij.

Wil je meer weten over Hanny? Kijk dan eens op best9moms.com en vergeet vooral haar blog niet te lezen!

Hanny Evers Best9moms