Mariska van Rijswijk

Een vriendin appte me: Mag ik je voorstellen aan een collega van me? Jullie hebben aandacht voor voeding, leefstijl en liefde voor een labradoodle gemeen. Lijkt het je wat?

Na een online thee en veel mails is onze samenwerking beklonken. Waar vinden we elkaar? Beiden zijn we enorm gedreven tot het randje van perfectionisme wat ons beide op een bepaald moment naar een diep dal heeft gebracht maar waar we sterk vol leerpunten uit terug zijn gekomen.

Een lichaam in gezonde balans met Balanced Body Plan

 

Als je Mariska ziet is ze een blok energie en veerkracht. Haar aandacht op de juiste voeding, mindset en lifestyle heeft haar gebracht waar ze nu staat. En nu wil ze anderen helpen die worstelen met overgewicht als ervaringsdeskundige met haar Balanced Body Plan.

Hiervoor heeft ze een mooi offline programma waar ze al velen tot grote tevredenheid mee heeft geholpen. In oktober gaat ze een veelbelovend online programma Balanced Body Plan (een lichaam in gezonde balans) lanceren.

Waarom? Ze wil naast haar drukke baan meer mensen kunnen helpen dan de uren die haar werkweek aankan. Daarnaast hoopt ze ook tijd te creëren om daar waar haar hart van gaat kloppen dichterbij te halen, namelijk mensen in hogere kader en managementfuncties persoonlijk te begeleiden op voeding en lifestyle.

Haar ogen sprankelen als ze spreekt over haar doelen en ambities. Ze heeft zich zoveel kennis eigen gemaakt de afgelopen jaren! Ik mag haar ondersteunen in haar doel meer mensen te begeleiden naar een gezonde voeding, met de aandacht en rust die je van mij gewend bent. En ik help hierbij meer mensen hun gewicht in gezonde balans te brengen. Ik ga dit via Mariska haar programma doen want dat zit al fantastisch in elkaar. Ze heeft mooie rekenformules ontwikkeld, voedingschema’s waarmee je makkelijk aan de slag kunt en fijne inspirerende video’s die je dat extra zetje in de rug geven. Wil je meer weten over Mariska of over haar programma Balanced Body Plan  kijk maar eens op www.mariskavanrijswijk.com

Wil je weten of dit afval- en lifestyle programma wat voor jou is? Neem contact met me op of volg alvast de starterskit.   

Online module eerste hapje