Rieneke de Kroon

Rieneke is een slanke dame die een ruimte vult door de aandacht die ze geeft. Ik ontmoette haar op het  Geboorte-event, het event waar zij en haar partner al hun tijd in steken om dit een . Ik bekeek de webpagina en dacht: Wow; hier komen alle krachten samen om zwangeren optimaal te ondersteunen. Ik meldde me aan en viel met de neus in de boter: een week later een live-event voor de samenwerkende partners van het Geboorte-event. 

Ik liep de sfeervolle ruimte in Rijsbergen binnen waarbij ik me meteen welkom voelde door alle details voorbereid door Rieneke en haar partner Patrick. ‘Hallo’, stelde ze zich voor en een warm en ontspannen hand volgde met nieuwsgierige en geinteresseerde blik. Onze samenwerking werd op dat moment beklonken. 

Online platform met veel offline warm contact

Geboorte-event is een online platform voor iedere vrouw die bewust haar zwangerschap beleeft en de geboorte van haar baby zo natuurlijk mogelijk wil laten verlopen. Voor de vrouw die vanuit regie en kracht wil bevallen en vol zelfvertrouwen aan het moederschap begint.

Rieneke heeft een grootste missie: zwangeren bekrachtigen in een onzekere en kwetsbare periode. Hiervoor trekt ze prachtige mensen aan die die missie met haar delen.

Inmiddels werken we sinds kort ook op een andere manier samen en merk ik dat haar gestructureerde en inspirerende manier van werken heel prettig is. Een lieve vrouw waar je op kunt bouwen. En ik mag alleen maar trots zijn dat ik haar mag haar ondersteunen in haar doel meer zwangeren te begeleiden naar een gezonde voeding, met de aandacht, rust en vertrouwen dat je hiermee het allerbest voor je kindje en jezelf doet.

Ben je geboortewerker en raak je ook geïnspireerd samen te werken met andere partners; kijk dan eens op het Geboorte-event.

Rieneke de Kroon