Word onderdeel van ons team.

Ik zie veel mensen struikelen in het dagelijks leven. Over een goede gezondheid, fysieke en mentale uitdagingen, worstelingen met ‘wie ben ik?’ en ‘waar sta ik?’ en ‘waar wil ik naartoe?’.

Kinderen en volwassenen met AD(H)D die moeilijk een plekje kunnen vinden in deze veeleisende maatschappij. Zwangeren die omwille van financiën voedingskeuzes maken die onze toekomstige generatie in hun buik niet dienen. Mijn hart gaat uit naar deze doelgroepen. Ik ben een helper, altijd geweest en het raakt mij dat mensen door omstandigheden geen goede zelfzorg keuzes kunnen maken.
Ik wil hen helpen.  

Welke missie heb jij? Laten we samen gaan! Met een team kom je verder dan alleen.

Webinar

Wat betekent onderdeel van ons team worden?

In een online webinar geef ik meer info.

 

 

Ik heb een cadeau voor je…

Ik heb een cadeau, een oplossing, voor iedereen! Door onderdeel van mijn team te worden krijg je inzicht EN een oplossing voor je eigen gezondheid en die van anderen. Dat is een fantastisch cadeau! Want met die kennis kun je sturen naar een betere gezondheid voor iedereen.
Als je je aansluit word je onderdeel van één van mijn teams ga jij die mensen ondersteunen op hun gezondheidsreis. Met het inkomen wat je genereert kun jij jouw doelen waarmaken! 

Heb jij een doel waar je warm voor loopt?
Een beetje onzeker, mijn lieve dochter krampachtig vasthoudend op mijn schoot, zaten we in een klein sober kantoortje. Er lag een beetje speelgoed in de hoek op de grond, maar onze dochter was daar nog veel te klein voor. De oudere en grijze man in een witte doktersjas tegenover ons probeerde rustig alle informatie met ons door te nemen. Mijn gedachten schieten weer terug naar dat moment dat mijn man me verschrikt opbelt. “Haar lippen zijn helemaal opgezwollen, haar tong is dik! Wat moet ik doen?”

De natuurlijke nieuwsgierigheid van onze kleine was groot. Terra stak de soepstengel die op tafel lag snel in haar mond. Haar vader had van die soepstengel een klein hapje genomen om voor te doen hoe je die zou kunnen eten. Iets daarvoor at hij een boterham met pindakaas.

HET EFFECT WAS GROOT EN DE SCHRIK OOK.

Ik heb me jarenlang schuldig gevoeld dat ik tijdens de zwangerschap van Terra zo’n onbedaarlijke trek in boterhammen met pindakaas had. Ik heb letterlijk potten weggegeten.
De allergoloog in de witte jas nam bloed af, stelde een protocol voor en Terra is jaren onder behandeling geweest. Continue met stress want een klein restje pinda zou voor Terra haar dood betekenen. Altijd een epi-pen op zak want vliegtuig, crèche, school, traktaties, alles werd ineens een risicogebied voor sporen van pinda.

Ik zag mijn zwangerschap als een vrijbrief veel en vaak te mogen eten, ik wist helemaal niet welke impact mijn voeding op mijn kleine zou kunnen hebben.

Ik wil zwangeren helpen de basis goed neer te zetten zodat het gemakkelijker wordt om een gezonde impact te maken. Tegenwoordig vliegen auto-immuunziekten, allergieën, diabetes, breinuitdagingen ons om de oren. Door kennis weten we wat we kunnen doen om onze kleine een gezondere toekomst te bieden. Mijn missie is minder kinderen aan de pillen. Ook wil ik dat we chronische ziekten terug kunnen brengen naar ziekten die we met gezonde voeding en leefstijl kunnen genezen. Hiervoor wil ik ouders bewust maken.

Wat is jouw doel?
Ik zou graag met je een gesprek gaan om te horen hoe je leven er nu uit ziet en wat jouw missie is? Ik luister graag naar jouw verhaal en wil samen met jou kijken hoe we jouw doelen samen kunnen verwezenlijken. 

Voor ons team zoeken we naar mensen die affiniteit hebben met gezondheid en gezond leven. Iemand die gedreven is, leergierig, openminded en coachable en bereid is te investeren in de toekomst. Word je enthousiast van je energie in te zetten om het terug te zien in tevreden klanten en wil je een inspiratie zijn voor ons team, dan pas je perfect bij ons. Je krijgt een gedegen opleiding, persoonlijke begeleiding en tools om een goede basis te hebben om succesvol te worden. Een unique sellingpoint is de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en impact te kunnen maken op een gezondere wereld. 

Dus hoe jou droom er ook uitziet, ik kan helpen je deze te realiseren! 

Z

Heb je affiniteit met gezondheid, of ben jij ...?

diëtist of voedingsadviseur

Z

geboortewerker

Z

fysiotherapeut

Z

personal trainer

Z

kindercoach of -psycholoog

Z

sportadviseur of actief in het geven van bewegingslessen

Z

schoonheidsspecialiste of pedicure

Z

HR manager of werkzaam in preventieve gezondheidszorg

 

Jouw toegangspas tot volledige financiele vrijheid en gezondheid!

In ons team zetten we een speciale kracht in. MEER WETEN?

Gezondheid met bewijs?

De tool bestaat uit een variatie aan testen: vetzurenbalans, lange bloedsuikerspiegel-test, vitamine D-test en er zijn nog volop testen in ontwikkeling. Deze testen geven een waarde aan waarbij ze een suppletie aanbieden die aanvullen waar tekorten zijn. Na vier maanden suppletie kan met een test bewezen worden dat gezondheidswaarden zijn gestegen, vandaar de naam Gezondheid met bewijs. Al deze producten zijn natuurlijk en lief voor de aarde, anders zou ik mijn naam er niet aan verbinden. Het moet passen in mijn filosofie dat het goed is voor de aarde en ons lijf.

Wil je onderdeel van ons team zijn? Meld je dan aan via onderstaande link en dan nemen we contact met je op. Of meld je aan voor een webinar zodat je vragen kunt stellen en me beter leert kennen. 

#natuurlijkvida

Ik ben natuurvoedingsadviseur én moeder van vier. Mijn missie naar een betere gezondheid is gestart door mijn oudste dochter. Toen ik veertien jaar geleden voor het eerst moeder werd heb ik mezelf gek gezocht naar betrouwbare informatie voor haar gezondheid. Vele jaren, kinderen, ervaring en kennis (HBO Coaching, HBO natuurvoeding, HBO kindervoedingscoach & Breingezondheid en AD(H)D expert en mentorship Thinking Into Results) later voel ik dat alle informatie heb om iedereen naar gezondheid te kunnen begeleiden. Mijn focus is in eerste instantie zwangeren omdat zij de basis vormen van de gezondheid van een kleine. Daarnaast gaan mensen met breinuitdagingen me aan het hart, vooral als ze geen toegang hebben tot goede info waardoor ze andere keuzes maken dan ze misschien zouden willen. Door te groeien als team kunnen we meer mensen bereiken en daardoor ook echt iets betekenen voor mensen met een kleine beurs.

'Jouw missie, onze missie!'

 

Met inspirerende groet, Louisa

Vragen?

Neem gerust contact met me op zodat ik samen met je mee kan kijken naar waar je behoeftes liggen en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Of meld je voor een webinar wat je twijfels zeker weg doet nemen.

Ik ben bereikbaar via louisa@natuurlijkvida.nl of 06 12 45 78 83

Volg mij op: