Op zoek naar professionele groei?

 

Ik zie veel mensen struikelen in het dagelijks leven. Over een goede gezondheid, fysieke en mentale uitdagingen, worstelingen met ‘wie ben ik?’ en ‘waar sta ik?’ en ‘waar wil ik naartoe?’.

Een aantal jaren geleden kwam er een concept op mijn pad. Een op testen gebaseerd bewezen gezondheidsconcept. Een formule die wereldwijd al duizenden mensen bewezen naar gezondheid heeft gebracht. Achter dit concept zit een team van wetenschappers en artsen.
Dit concept heeft mijn leven veranderd. En dat kan jouw leven ook veranderen.
Iedereen kan met dit concept werken want er zit een gedegen trainingssysteem achter.

Dus één van mijn dromen: impact te maken op de wereld, is daarmee vervuld. Daarnaast vind ik het super inspirerend de mensen in mijn team in hun kracht te zetten het beste uit zichzelf te halen en daarmee super waardevol voor zichzelf en een ander te kunnen zijn. Hiermee ben ik in balans met mezelf en mijn drukke gezin.

Welke missie heb jij?
Ik kan je helpen deze te vervullen want: alleen ga je sneller en met een team kom je verder!

Informatie

Wat betekent onderdeel van ons team worden?

 

 

Ik heb een cadeau voor je…

Ik heb een cadeau, een oplossing, voor iedereen! Door onderdeel van mijn team te worden krijg je inzicht EN een oplossing voor je eigen gezondheid en die van anderen. Dat is een fantastisch cadeau! Want met die kennis kun je sturen naar een betere gezondheid voor iedereen.
Als je je aansluit word je onderdeel van één van mijn teams ga jij die mensen ondersteunen op hun gezondheidsreis. Met het inkomen wat je genereert kun jij jouw doelen waarmaken! 

Heb jij een doel waar je warm voor loopt?

Misschien heb je al een doel of ben je nog zoekende? Ik zou graag met je een gesprek gaan om te horen hoe je leven er nu uit ziet en wat jouw missie is? Ik luister graag naar jouw verhaal en wil samen met jou kijken hoe we jouw doelen samen kunnen verwezenlijken. 

Voor ons team zoeken we naar mensen die affiniteit hebben met gezondheid en gezond leven. Iemand die gedreven is, leergierig, openminded en coachable en bereid is te investeren in de toekomst. Word je enthousiast van je energie in te zetten om het terug te zien in tevreden klanten en wil je een inspiratie zijn voor ons team, dan pas je perfect bij ons. Je krijgt een gedegen opleiding, persoonlijke begeleiding en tools om een goede basis te hebben om succesvol te worden. Een unique sellingpoint is de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en impact te kunnen maken op een gezondere wereld. 

Dus hoe jou droom er ook uitziet, ik kan helpen je deze te realiseren! 

Heb je affiniteit met gezondheid en ...?

Z

wil je mensen helpen?

Z

ben je professioneel en ondernemend?

Z

ben je coachable?

Z

niet bang voor persoonlijke groei?

Z

op zoek naar een inspirerende ondersteund team zonder verplichtingen?

Z

sta je open voor nieuwe (voedings)kennis?

Z

zoek je leiderschapsvaardigheden?

Z

wil je investeren in jezelf en de toekomst voor je kinderen?

 

Jouw toegangspas tot volledige financiele vrijheid en gezondheid!

In ons team zetten we een speciale kracht in. MEER WETEN?

Gezondheid met bewijs?

De tool bestaat uit een variatie aan testen: vetzurenbalans, lange bloedsuikerspiegel-test, vitamine D-test en er zijn nog volop testen in ontwikkeling. Deze testen geven een waarde aan waarbij ze een suppletie aanbieden die aanvullen waar tekorten zijn. Na vier maanden suppletie kan met een test bewezen worden dat gezondheidswaarden zijn gestegen, vandaar de naam Gezondheid met bewijs. Al deze producten zijn natuurlijk en lief voor de aarde, anders zou ik mijn naam er niet aan verbinden. Het moet passen in mijn filosofie dat het goed is voor de aarde en ons lijf.

Wil je onderdeel van ons team zijn? Meld je dan aan via onderstaande link en dan nemen we contact met je op. Of meld je aan voor een webinar zodat je vragen kunt stellen en me beter leert kennen. 

#natuurlijkvida

Ik ben natuurvoedingsadviseur én moeder van vier. Mijn missie naar een betere gezondheid is gestart door mijn oudste dochter. Toen ik veertien jaar geleden voor het eerst moeder werd heb ik mezelf gek gezocht naar betrouwbare informatie voor haar gezondheid. Vele jaren, kinderen, ervaring en kennis (HBO Coaching, HBO natuurvoeding, HBO kindervoedingscoach & Breingezondheid en AD(H)D expert en mentorship Thinking Into Results) later voel ik dat alle informatie heb om iedereen naar gezondheid te kunnen begeleiden. Mijn focus is in eerste instantie zwangeren omdat zij de basis vormen van de gezondheid van een kleine. Daarnaast gaan mensen met breinuitdagingen me aan het hart, vooral als ze geen toegang hebben tot goede info waardoor ze andere keuzes maken dan ze misschien zouden willen. Door te groeien als team kunnen we meer mensen bereiken en daardoor ook echt iets betekenen voor mensen met een kleine beurs.

'Jouw missie, onze missie!'

 

Met inspirerende groet, Louisa

Vragen?

Neem gerust contact met me op zodat ik samen met je mee kan kijken naar waar je behoeftes liggen en wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Of meld je voor een informatie avond (on- of offline) wat je twijfels zeker weg doet nemen.

Ik ben bereikbaar via louisa@natuurlijkvida.nl of 06 12 45 78 83

Volg mij op: